fredag, august 11, 2006

Tjen penge gratis ved at reklamere

Det eneste du skal gøre er at reklamere for forskellige sider, ved at tilføje deres link på forskellige søgemaskiner eller på sin hjemmeside, eller hvordan man ellers kan tænke sig. Det er helt op til en selv hvor meget arbejde du vil gøre for at reklamere. Men jo mere du reklamerer jo større chance for at sælge noget.

Det første du skal gøre er at oprette dig hos Paydotcom. Når du har oprettet dig her, kan du søge mellem alle de firmaer, der betaler dig for at reklamere for dem. De fleste firmaerne giver dig 50 - 70 % af salget, så det kan hurtigt blive til en del. Det er også dette firma der tager sig af alle de penge du tjener.

Når du har logget ind på Paydotcom vælger du i menuen "promote products" og derefter "view marketplace", derefter vælger du kategori du gerne vil finde produkter at reklamere for. Nu se du en liste af firmaer indenfor den kategori du valgte. Her kan du også se hvor mange % af slaget du får, se salgspris samt vælge hvordan du vil modtage dine penge. Når du har bestemt dig for hvilket firma du vil reklamere for trykker du på "promote" og du vil se et link som du skal bruge til at reklamere med.

Nu skal du til at reklamere og der er mange forskellige måder, nogle mere effektive end andre. Du kan gøre det helt gratis ved at oprette dig som bruger på Trafficswarm. Dette er en side hvor du gratis kan tilføje 10 links til søgemaskine. Før du kan tilføje en url/link skal du optjene 50 credits (tager ca. 5 – 10 min). Dette gøres ved at logge ind og derefter vælge ”Surf for credits”. Herefter åbner et nyt vindue, hvor du klikker på et link venter 20 sek og klikker på det næste til du har 50 credits. Derefter er det bare i gang med at tilføje link.

Et andet godt sted at reklamere er hitsafari. På denne side kan du også tilmelde 10 url/links gratis. Når du har oprette en bruger og logget ind klikker du på ”Start Earning Credits”. Herefter åbnes et nyt vindue, hvori du kan tjene credits til at få vist dine sider. Du skal bare klikke på det rigtige billede. Meget simpelt og let. For at tilføje links klipper du på ”Manage urls” i venstre side. Herefter er det bare at tilføje de links du vil.

Der findes også starblaster. Her kan du tilmelde mange sider gratis, men tager ikke alle urls så prøv dig frem. Når du er logget ind skal du vælge ”Quick stuff” for at se sider for at få credits til at få vist dine sider. Her kan du hurtigt optjene nogle credits så dine sider bliver vist. Du kan også vinde credits ved at oprette lotto kupon. Du kan oprette 10 gratis om dagen og har mulighed for at vinde en masse gratis credits til at få vist dine sider.

Du kan få penge udbetalt til PayPal og de udbetaler til din bankkonto.

Ingen kommentarer: