onsdag, august 30, 2006

Dansk tjen penge-program

Sponsorcar var oprindeligt et firma hvor man kunne tjene penge på at have reklamer på sin bil. Det kan man stadig, men de har udvidet indtjeningsmulighederne så man nu også kan tjene penge på at klikke på reklamelinks, benytte tilbud, henvise venner osv. Man tjener typisk mellem 50 øre og 1 kr. for pr. link man klikker på. Ved tilbudene tjener man 2-50 kr. ved at benytte de aktuelle tilbud på siden. De optjente penge kan bruges i Sponsorcars shoppen, eller man kan få dem udbetalt.

Derudover er det muligt at tjene 25 kr. pr. ven man henviser. Desuden er der hver uge 250 kr. til det medlem der har henvist flest venner. For hver ven man henviser får man et lod til en lodtrækning på 5000 kr. i slutningen af 2006.

Hvis du opretter dig som bruger får du samtidig mulighed for at få

- 2 gratis DVD film via LoveFilm streamerkampagnen
- 300 kr's GRATIS mobiltaletid,
- gratis biografbilletter via M1-streamerkampagnen.

Alt i alt er konceptet med at kikke på link helt nyt hos Sponsorcar, men jeg tror at det bliver en stor succes. Sponsorcar har allerede mange år på bagen så firmaet er til at stole på. De reklamerer også med at når de får 100.000 medlemmer har de letter ved at skaffe gode tilbud og rabatter.

For at tilmelde sig behøves man ikke have en bil, så du kan roligt tilmelde dig! Du kan tilmelde dig her: Sponsorcar


Ingen kommentarer: