lørdag, september 02, 2006

Autosurfing dårlig investering

I tjen penge online området er der en ny måde at tjene penge. Eller retter sagt den har været der et stykke tid nu. Det er ved autosurfing som går ud på at man investere nogle penge, så skal man surfe et antal sider hver dag for at få en vis procent de af sit investerede beløb tilbage. De loves oftest 120 % eller mere tilbage efter et par uger.

Det med at få 120 % tilbage efter et par uger lyder jo rigtigt godt, men det er ikke helt så godt som det lyder. Autosurfingssiderne bruger pengene fra nye bruger til at betale gamle brugere og bagmændene skal også have nogle penge. Derfor er det et spørgsmål omkring tid hvornår siden lukker igen. Konceptet med at nye medlemmers investeringer betaler gamle medlemmer er med til at systemet får en lignende struktur som pyramidespil.

Nogle kan tjene penge på dette koncept men hovedparten vil tabe penge, derfor er mit råd at man holder sig langt væk fra sådanne programmer.

Alt i alt vil jeg sige at hvis konceptet lyder alt for godt til at være sandt er det heller ikke sandt. Et andet god råd er at man søger på netter omkring et ny side eller en ny måde at tjene penge online på før man går igang for at sikre at det holder.

Ingen kommentarer: