torsdag, august 24, 2006

Bliv betalt for at modtage gratis ting

Denne side jeg nu vil introducere dig for, giver dig penge for at tilmelde dig tilbud. Det kan både være gratis tilbud eller en rabat du får. Du kan også se på det sådan at du modtager penge for at modtage noget eller du kan købe nogle ting billiger ved at gøre det igennem denne side. Jeg syntes selv det er en rigtig god service. Det er hos treasuretrooper.com du skal oprette dig som bruger treasuretrooper.com.

Efter du er oprettet hos treasuretrooper.com, kan du logger dig ind på siden. Herinde skal du klikker på ”Cash Offers”. Herinde ser du en liste over alle de ting du kan tilmelde dig til og hvor meget det giver. Når du vil tilmelde dig klikker du på linket og følger vejledningen. Tilbudene varierer i værdi fra 0,4 $ til over 50$. Så hvis du tilmelder dig en masse så skulle du hurtigt tjene 35 $ eller mere. Når du har gennemført tilmeldingen klikker du ”done” og så venter din tilmelding godkendelse. Når den er godkendt har du tjent pengene. Det tager normalt 1 – 10 dage at få godkendt en tilmelding. Når du har tjent 20$ eller mere kan du få dem udbetalt. Der udbetales den 15 hver måned og de bliver sendt med check.

Jeg har selv fået udbetalt lige knap 35 $ på under 1½ måned. Dertil skal det siges, at det ikke tager særlig lang tid at tilmelde sig til tilbudene.

2 kommentarer:

Britt Malka sagde ...

35 dollars! Det lyder jo meget godt, men ...

På et tidspunkt tjente jeg 33 dollars via et affiliate-produkt. Jeg satte checken i banken, og det kostede mig 34 euro i gebyrer.

1 euro er mere værd end 1 dollars, så jeg havde altså et tab ved det.

Hvordan bruger du din check uden at få tab?

ttander sagde ...

Ja det koster lidt at få udenlandske checks vekslet, men lige frem 34 euro. Det lyder til du har betalt alt for meget. Jeg mener at jeg gav ca. 60 kr. for at få min check vekslet i min bank. Der findes en guide her med gebyrer for veksling af udenlandske checks. Udenlandske checks. Håber guiden kan bruges selvom den er rette mod kasino checks.