torsdag, juli 27, 2006

PTR hvad for noget?

Inden for tjen penge området vil du støde på en masse udtryk som du ikke forstår med det samme. Derfor vil jeg løbende forklare disse.

PTR står for "paid to read". Det vil sige du modtager penge for at læse mail. Der findes en masse programmer på nette hvor det er muligt at tjene penge ved at læse mails.

Jeg er selv med i et par stykker og det giver da en god ekstra skilling i måneden. Hvis der skal laves masser penge på denne måde skal der også bruges en del tid i begyndelsen.

Det tiden skal bruges på er at skaffe refearels (henvisning) altså at skaffe medlemmer. De medlemmer man skaffer får man så en procent del af deres fortjeneste. På hovedparten af siderne tjener du ikke kun på første led men også de efterfølgende led. Skaffer du 1 medlem og han skaffer yderligere 2 medlemmer får du en procent del af de 3 medlemmers fortjeneste.

Det første sted jeg vil henvise til er frenchfriesptr.com som er et PTR program på nette, som udbetaler til tiden. Her har gode muligheder for at hurtigt at tjene nogle penge samt de har en masse konkurrencer hvori det er gode muligheder for også at tjene penge. Godt fornøjelse.

Ingen kommentarer: