torsdag, november 23, 2006

Forbrugerpenge - Salg af aktier

Forbrugerpenge.dk, som tidligere var "Internettets Skjulte Skatte" er blevet til et anpartsselskab med 10.000 aktier, som du nu kan købe dig ind i for 1280 kr. pr aktie.

Forbrugerpenge.dk skriver, "Selskabet forpligter sig til at betale minimum 80% i aktieudbytte hvert år, og der vil altså kunne påregnes et årligt aktieudbytte på minimum 25% svarende til 320 kroner pr. aktie. Disse tal er for Danmark alene."

Det vil sige, det tager dig 4 år at tjene penge hjem, hvis aktien ikke stiger og at det fortsat går god for firmaet. Men nu er det bare, som jeg skrev i går, at politiet råder folk til ikke at tilmelde sig og samtidig er forbrugerombudsmanden er gået i gang med at undersøge sagen.

Derfor vil jeg stadigvæk råde folk til at udvise forsigtighed overfor forbrugerpenge.dk, og hvis du alligevel vælger at investere i en eller flere aktier, så sikre dig at du har råd til at mindste disse penge, hvis det ikke holder.

Yderligere syntes jeg man skal lægge mærke til, at på den side, hvor du kan købe aktier, ikke kan se regnskab over hvorledes det går firmaet pt. Samtidig er der en masse salgstale, omkring hvor godt det kan komme til at gå. Men efter min mening, mangler der tal for at bakke denne salgstale op.


Ingen kommentarer: