søndag, oktober 29, 2006

Internettets Skjulte Skatte

Internettets Skjulte Skatte er en nystartet tjen penge side, som ved første øjekast lover dig en masse let tjente penge uden at skulle risikere noget. Alt i alt lyder det også rigtigt godt, men så stopper det gode også da man bliver tilbudt at købe adgang til de rigtige gode fiduser for 600kr. Dette for en til at tænke lidt når siden lover en at man ikke skal satse noget... Ved at undersøge lidt omkring siden ejer kommer man frem til stand up-komikeren Henrik Bruun som er kendt for diverse internetbaserede svindelnumre.

Derfor vil jeg råde alle til at holde sig lagt væk fra denne side og gem de evt. penge du ønsker på at bruge på at tjene penge online til et andet bedre projekt.

Se også:
321spil.dk - Lidt for sjov

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej
Ret skal være ret, så klik lige på dette link:
http://www.evensite.dk/platinmyass.htm
Der står flg.:

Platin Members Forum er lukket,
idet Henrik Bruhn har tilbagebetalt samtlige penge til alle medlemmer,
hvorfor Henrik Bruhn ikke længere er nogle medlemmer noget beløb skyldigt.
Dermed er der ikke længere grund til at opretholde forummet.

Skulle der mod forventning være personer, der mener at have krav mod Henrik Bruhn,
kan kravet stiles direkte til Henrik Bruhn via følgende e-mail: info@henrikbruhn.dk,
hvorefter kravet vil blive honoreret.

ttander sagde ...

Ja ret skal være ret.

Men selvom han har betalt alle han skylder penge, er jeg nu stadigvæk lidt skeptisk.

Tag f.eks. hvis du høre om en bilforhandler andre har haft problemer med ville du så handle ved ham? Jeg ville ikke selv.

Derfor vil jeg nok heller ikke begynde at bruge "Internettets Skjulte Skatte".

Anonym sagde ...

Henrik Bruhn har sandsynligvis betalt sine tidligere medlemmer pengene tilbage, fordi disse sager og den hjemmeside der lå på www, i høj grad belaster hans nye koncept Skjulte Skatte.

Her har han også snydt:

http://www.bt.dk/article/20050304/NYHEDER/103040423/1039

ttander sagde ...

Ja det har han nok, det er jo også rimeligt belastende at der var sådan en side.

Spændende artikel du linker til at han også har snydt top folk, for et møde med Clinton.

Den er jo bare med til at underbygge at man bør være yderst forsigtig overfor Henrik Bruhn og hans tiltag, hvis man ikke vil mindste sine penge.

Anonym sagde ...

Ret skal være ret???? - jeg har været medlem hos forbrugerpenge siden d. 17.12.06 - og har trods flere mails til deres 'supportafdeling' stadig ikke modtaget en eneste 'reklamemail' fra dem. Da jeg dog viste interesse for deres 'bog om insiderviden' var de ikke længe om at fortælle mig hvor og hvornår pengene skulle indbetales.
Magen til useriøs foretagende skal man da lede længe efter - må indrømme jeg hellere vil investere mine penge i pollental end i Henrik Bruhn's foretagende.
Ideen med siden er god, bare synd at Henrik Bruhn ikke kan se at han ville tjene mere på at være seriøs.

ttander sagde ...

Det jeg mener med at ret skal være ret er at han betalte de folk han skyldte penge, men selvom han betaler nu, er det jo ikke sikker at det ikke sker igen.

Typisk at sådan et firma ikke besvarer mails til deres supportafdeling da de ikke tjener penge på det, men nå du forespørger på deres produkter svarere de. Men det siger vel også lidt om de folk, der driver firmaet - at de er mere optaget af at tjene penge end at yde support til deres medlemmer.