fredag, oktober 27, 2006

Gratis ting

På nette findes der mange sider hvor du kan finde en masse gratis ting. Så hvorfor betale for tingene når du kan finde dem gratis på nette. Nu tænker du nok hvorfor giver firmaer der produkter væk gratis - det siger sig selv reklame. Du har mulighed for at få vareprøver, kogebøger, musik og meget mere.

Jeg vil her komme med et par links til sider hvor du kan finde gratis ting.

0kr.dk
0kr.dk er en rigtigt god side med mange gratis ting. Brugerne af siden har mulighed for at give tingene karakter og skrive kommentarer, hvilket er med til at se om det er godt eller skidt. På siden findes der også et velbesøgt forum. På siden har du mulighed for at henvise venner, tippe om gratis ting og bruge siden som startside. De optjente point bliver omsat til lodder i månedlige lodtrækninger. Tag et kig forbi 0kr.dk og se om det er noget for dig.

Gratis.dk
Gratis.dk er meget stor side med masser af gratis ting. Her har du også mulighed for at give kareter og skrive kommentar til de forskellige ting, hvilket giver en god kvalitetskontrol. Tag også et smut forbi Gratis.dk, det kan jo være du finder noget spændende.


Ingen kommentarer: