tirsdag, februar 27, 2007

Aktuelle konkurrencer den 27-02-2007

Her kommer lige nogle flere konkurrencer du kan deltage i for at vinde nogle flotte præmier. Det var da ikke dårligt at vinde en forlænget weekend i Barcelona - har selv været det et par gang eller en Nintendo Wii. Held og lykke med at vinde i nogle af konkurrencerne.

Vind 4 DVD-film

Få nye konkurrencer via mail og vind en 19" fladskærm

Vind en Nintendo Wii

Vind en
forlænget weekend til Barcelona med Din Grønne Skobutik.


Vi belønner dinehistorier! Blandt alle, der fortæller en historie om enten at have modtaget eller givet et Go’ Galskab kort, trækkervi lod om en lang række spændende præmier for over 50.000 kr.



torsdag, februar 15, 2007

AdSense resultat af test af farvevalg og placeringer

Efter at have test noget med farvevalg og placeringer af min AdSense reklamer på mine blogs har jeg formået næsten at fordoblet min indtjening. Dette må siges at være yderst vellykket for mit vedkommende. Desværre må jeg ikke offentliggøre hvor meget jeg tjener efter AdSense regler, så det vil jeg overholde (skulle jo helt ikke miste denne ekstra indtjening).

Men jeg kan kun opfordre alle med en hjemmeside, blog eller forum at få placeret AdSense reklamer derpå og komme i gang med at finde fem til den bedste løsning for dig mht. farvevalg og placeringer af disse.

Skulle du allerede være i gang med at tjene penge med AdSense, bør du overveje om du på nogen måde kan optimere ved at skifte farve eller placering, hvis du ikke har forsøgt det tidligere.

torsdag, februar 08, 2007

AdSense test af farvevalg og placeringer

Jeg har igennem et stykke tid forsøgt mig med forskellige farvevalgt samt placeringer af AdSense reklamerne på mine blogs og man kan helt klart med det samme se at antallet af kliks ændre sig.

Der er dog ikke en tommelfingernegl for hvordan det er bedst at placere AdSense reklamerne på ens blog, men hvis der var det var det jo også alt for let. Nu hvor man bliver nødt til at test sig frem til den bedste løsning er der også en udfordring i at finde den bedste løsning.

Jeg kan dog sige at for midt vedkommende virker det bedst med et farvevalgt der passe til ens blog og ikke et modsat farvevalgt således at man let ser reklamerne. Men igen kan det sagtens være at dette er anderledes for din blog/hjemmeside.

Der er ikke andet for at komme i gang med at test sig frem til den bedste løsning for lige din blog/hjemmeside.

søndag, februar 04, 2007

Seks AdSense optimerings tips til forums

Folkene bag AdSense har skrevet seks tips til hvordan man bedst som forum ejer placere AdSense reklamer på ens sider.

De gennemgår bla.:

  • Formatet af reklamerne er vigtigt.
  • Brug horisontale link reklamer.
  • Placer reklamer hvor den tilbagevendende bruger ser dem.
Der er en masse gode tips til at optimere ens indtjening på AdSense ved at følge nogle enkelte tips, så tag og læs dem hvis du driver et forum.

Læs mere her: Six AdSense optimization tips for forums

fredag, februar 02, 2007

8 tip til optimering af søgemaskiner

Microsoft har skrevet omkring 8 tips, der kan gøre at din hjemmeside kan blive bedre indekseret af søgemaskiner og derved skaffe flere besøgende. De fleste af disse tips kan du også benytte hvis du har en blog du gerne vil have bedre indekseret i søgemaskinerne.

De skriver bla omkring følgende:

  • Vælg nøgleord med omtanke
  • Brug nøgleord med omtanke
  • Afprøv nøgleord med annoncering ved betaling pr. klik
  • Sørg for, at der er links til dit websted fra andre websteder

Tag og læse mere her: Hjælp folk med at finde dit websted: 8 tip til optimering af søgemaskiner