søndag, december 31, 2006

Godt nytår

Tjen penge online vil ønske alle sine læsere et godt nytår og er tilbage den tirsdag 2. januar.

Husk at det er i dag det er sidste chance for at vinde 5.000 kr. hos Sponsorcar, det eneste du skal gøre er at oprette dig som medlem, som er gratis og så bliver der fundet en vinder mellem alle medlemmer i dag.

fredag, december 29, 2006

Sælg billeder opsumering

Det har stået lidt for stille med at få taget billeder her i efteråret og vinteren, selvom jeg gerne ville have taget en masse billeder. De fleste grunde er i bund og grund at jeg ikke rigtigt har kunnet taget mig sammen til at komme af sted pga. vejret og alle de andre dårlige undskyldninger man kan komme på. Men håber meget på at jeg kan gøre det noget bedre i det nye år.

Her hen over julen har jeg fået solgt et billede hvilket jo er med til at øge ens motivation noget mere, så mon ikke det kan hjælpe mig med at komme af sted. Går også og håber lidt på noget vintervejr så jeg kan komme ud og tage nogle vinterbilleder. Læs mere om at tage vinterbilleder her: Perfekte vinterbilleder – del 1, Vinterbilleder – del 2 og Vinterbilleder – del 3

Her er nogle af de steder jeg forsøger at sælge mine billeder:

123rf.com
fotolia.com
bigstockphoto.com
canstockphoto.com
shutterstock.com

Du kan læse om de forskellige steder på bloggen, men jeg vil fremhæve fotolia.com, bigstockphoto.com og canstockphoto.com som de steder jeg syntes bedst om.


torsdag, december 28, 2006

Spar 1000 kr. eller mere på el-regningen

Nu er året snart ved at være slut, så er det måske en god ide at komme med tips til hvordan du i det nye år kan spare 1000 kr. eller mere på din el-regning.

Det vigtigste råd er at man slukker for alle sine apparater på væggen, hver gang man ikke bruger det. Det gælder både for computeren, fjernsynet, stereoanlægget og alle de andre apparater du har sående på standby hele tiden.

Elsparrefonden har i en rapport vist at alle dine apparater der står standby faktisk er 10 % af din el-regning.

Hvis du ikke er god til at huske at slukke på stikkontakten, så tag og invester i strømspareskinner, der kan hjælpe dig med at holde standby forbruget nede.

For at tage elspare kampen yderligere op så tag også og få skiftet alle dine pærer med elspare pærer, det vil også give en god ekstra besparelse på el-regningen.

Hvis du har yderligere sparre råd, så vær velkommen til at skrive en kommentar med disse.


torsdag, december 21, 2006

Sponsorcar vind 5000 kr.

Sponsorcar trækker lod blandt alle medlemmer den 31-12-2006 om 5.000 kr. så hvis du ikke er medlem så skynd dig at tilmelde dig så du har en chance for at vinde 5.000 kr.

Lige nu har du også muligheden for at få 10 DVD'er fra HP. 16x speed DVD+R/DVD-R for 0 kr. + du får 20 kroner på din SponsorCar konto når du har bestilt DVD'erne.

Yderligere er der mange leads du kan klikke på og tjene penge.

Det er gratis som bruger og du behøves ikke have en bil for at tilmelde dig.

Du kan oprette dig som medlem her: sponsorcar


lørdag, december 16, 2006

Forbrugerpenge - Er ikke stoppet

Den sidste måneds tid har det der været stille omkring Forbrugerpenge det tidligere "Internettets Skjulte Skatte" og mange troede at det var stoppet. Men det er ikke rigtigt, de har været i gang med at køre klart til international lancering, som skulle ske på mandag omkring kl. 14.00.

Henrik Bruhn har skrevet i et nyhedsbrev at der kommer til at ske en masse tiltag på siden med ugentlige lodtrækninger, med masser af gavekort, og alle har en chance for at vinde pengene, hvad enten de har inviteret nye medlemmer eller ej.

Alt i alt lyder det jo meget godt, men jeg mener nu stadigvæk at man skal være påpasselige overfor konceptet, da folk tidligere har haft problemer med at få deres penge plus at konceptet bliver undersøgt af forbrugerombudsmanden. Du kan også læse nogle at de tidligere ting jeg har skrevet omkring konceptet for at se beviser for at folk har haft problemer med Henrik Bruhn.

Se også:
Forbrugerpenge - Salg af aktier
Forbrugerpenge


søndag, december 10, 2006

Folkene bag AdSense giver tips omkring AdSense

Folkene bag AdSense, har skrevet en artikel på den officielle Google AdSense blog, hvor man kan læse omkring hvorledes du bedst optimere din blog til at tjene mest muligt.

Men hvis du har en almindelig hjemmeside kan mange af tipsene også bruges. Så tag et kig hvis du bruger AdSense da det må anses som yderst brugbare information, da det kommer fra folkene bag AdSense.

Du finder f.eks. informationer omkring hvilke reklare formater der passer bedste forskellige steder på en side samt en masse andre gode informationer.

Læs mere her: Blogtimize!


mandag, december 04, 2006

Sponsorcar har opdateret

Sponsorcar har her i weekenden lige opdatere deres servere således siden kommer til at køre bedre.

Dette er med til at gives os medlemmer en bedre oplevelse af siden. Jeg må nu sige af jeg har kun haft positive oplevelser med sponsorcar.

De udvider hele tiden der LEAD side hvor du kan tjene penge. Du har lige nu mulighed for at tjene over 600 kr.

Samtidig kommer der hele tiden gode reklamekampagner du kan køre med på din bil og tjene endnu flere penge.

Så hvis du ikke allerede er bruges hos sponsorcar syntes jeg du skal tage og oprette dig som bruger, hvilket er gratis og du behøves ikke have en bil for at tilmelde dig.