tirsdag, november 28, 2006

Studenterrabatter

Som studerende har man ikke mange penge til sig selv, derfor kan det være en god ide at undersøge hvilke muligheder, man har for at få rabatter.

På nettet kan man finde mange rabatter, men det tager ofte lang tid at finde men det har 2 hjemmesider gjort meget lettere. De har samlet en masse rabatter for studerende, således man let og overskueligt kan finde dem.

Det er Stud.Rabat og Studenter-Rabatten. Så tag et kig på dem, hvis du er studerende. Det er lige fra en tur til frisøren over til køb af foto udstyr du kan få rabat på.


torsdag, november 23, 2006

Forbrugerpenge - Salg af aktier

Forbrugerpenge.dk, som tidligere var "Internettets Skjulte Skatte" er blevet til et anpartsselskab med 10.000 aktier, som du nu kan købe dig ind i for 1280 kr. pr aktie.

Forbrugerpenge.dk skriver, "Selskabet forpligter sig til at betale minimum 80% i aktieudbytte hvert år, og der vil altså kunne påregnes et årligt aktieudbytte på minimum 25% svarende til 320 kroner pr. aktie. Disse tal er for Danmark alene."

Det vil sige, det tager dig 4 år at tjene penge hjem, hvis aktien ikke stiger og at det fortsat går god for firmaet. Men nu er det bare, som jeg skrev i går, at politiet råder folk til ikke at tilmelde sig og samtidig er forbrugerombudsmanden er gået i gang med at undersøge sagen.

Derfor vil jeg stadigvæk råde folk til at udvise forsigtighed overfor forbrugerpenge.dk, og hvis du alligevel vælger at investere i en eller flere aktier, så sikre dig at du har råd til at mindste disse penge, hvis det ikke holder.

Yderligere syntes jeg man skal lægge mærke til, at på den side, hvor du kan købe aktier, ikke kan se regnskab over hvorledes det går firmaet pt. Samtidig er der en masse salgstale, omkring hvor godt det kan komme til at gå. Men efter min mening, mangler der tal for at bakke denne salgstale op.


onsdag, november 22, 2006

Forbrugerpenge

Henrik Bruun har valgt at fortsætte "Internettets Skjulte Skatte" som forbrugerpenge.dk.

Jeg vil stadigvæk råde folk til at udvise forsigtighed overfor forbrugerpenge.dk som tidligere var "Internettets Skjulte Skatte", også selvom andre steder på nette skriver folk positive ting omkring projektet. Folk har tidligere haft problemer med at få deres penge fra Henrik Bruun. Han skulle dog have betalt de folk han skyldte penge.

Politiet råder ligefrem folk ikke at tilmelde sig og forbrugerombudsmanden er gået i gang med at undersøge sagen, se mere her: Fredagens aviser om it

Læs også:
Internettets Skjulte Skatte fortsat
Internettets Skjulte Skatte


lørdag, november 18, 2006

Tjen penge på ods

Hvis du er meget sportsinteresseret eller bare gerne vil tjene ekstra penge, så har du her muligheden for at tjene penge på ods.

Det er siden http://www.betxpert.com/ som kommer med tips på kampes udfald. Det er lige fra sport, håndbold og mf. Jeg har selv bruget en del af deres tips og lavet en ok fortjeneste derigennem.

Hvis du vil i gang kan du igennem bet365.com få 100 % introduktionbonus op til 500 kr. Altså indsætter du 500 kr. får du yderligere 500 kr.

Ved hjælp af denne bonus er det let at komme i gang og samtidig komme ud med et overskud.

fredag, november 17, 2006

Sunrisepaidemails gode indtjenings muligheder

Sunrisepaidemails.com viser sig stadigvæk som et rigtigt godt sted at tjene lidt ekstra.

Jeg har lige rundt 20$ og vil have dem udbetalt en af de kommende dage.

Sunrisepaidemails.com kører stadigvæk med "Personal PTC Pages" som giver gode muligheder for at tjene ekstra penge let og hurtigt.

Læs også:
Sunrisepaidemails klar til udbetaling igen
Sunrisepaidemails tjen mange penge
Sunrisepaidemails betaler igen til tiden

torsdag, november 16, 2006

Internettets Skjulte Skatte fortsat

Jeg er her i dag blevet gjort opmærksom at stand up-komikeren Henrik Bruun som er ejer af "Internettets Skjulte Skatte" har tilbagebetalt alle medlemmer der havde penge til gode hos ham. Se her http://www.evensite.dk/platinmyass.htm.

Det er jo meget godt at de der havde penge til gode har fået deres penge igen. Men jeg må nu sige at jeg stadigvæk er skeptisk overfor Henrik Bruun og "Internettets Skjulte Skatte", da hvis du fortryder, er du så sikret at få dine penge tilbage.

Derfor vil jeg stadigvæk opfordre folk til at udvise forsigtighed overfor "Internettets Skjulte Skatte".

Skulle du have oplevet gode eller positive ting med "Internettets Skjulte Skatte" er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

lørdag, november 11, 2006

Få hjælp til at tjene mere i din e-butik

Martin Thorborg som har været med til at lave Jubii, har skrevet E-Pusher som er en bog omkring ehandel.

Meget af bogen handler omkring hvorledes du får flere kunder i butikken, men samtidig skrives der også omkring hvordan du få eksisterende kunder til at købe mere.

Så hvis du har din engen butik på nette vil jeg opfordre dig til at hente light version gratis fra E-Pusher. Så har du måske mulighed for at forbedre din indtjening.


onsdag, november 08, 2006

Spare tip 4

Varmeforbruget

Sænker du temperaturen i huset eller lejligheden med 1 grad, kan du spare 5-6% på varmeforbruget. Husk at skrue ned for varmen når du bortrejst eller når du er på arbejde.

Ekstra tips:

  • Brug stearinlys (købt på tilbud, selvfølgelig) afgiver en masse varme.
  • Temperaturen bør ikke nedsættes med mere end 3 grader, hvis man bruger natsænkning - bliver for dyrt at varme op igen.
  • Undgå for høje temperaturer. 21 °C i opholdsrum er tilstrækkeligt for de fleste. Det er en god ide jævnligt at kontrollere temperaturen i de enkelte rum.
  • Luk for varmen i rum der ikke bruges. Husk ikke under 15 °C da der kan opstå fugtproblemer.

mandag, november 06, 2006

Sponsorcar - betaler 64.615 kr. til medlemmerne.

Sponsorcar betaler 64.615 kr. til medlemmers kontoer, for at brugerne har kørt med streamerkampagner og for at benytte LEAD. Dette må siges at være et stor beløb.

Lige nu kan du også sparre penge på FDM medlemskab.
Spar 10 % på vinterdæk!
Spar 15 % på rustbeskyttelse.
Spar 150,- på medlemskab hos FDM.

Der findes også mange andre gode tilbud. Så hvis du vil tjene penge er dette et god sted eller hvis du er interesseret i gode tilbud så tag og opret dig som bruger hos sponsorcar som er gratis.

Læs mere her: sponsorcar

Se tidligere post omkring sponsorcar her:
Sponsorcar - tjen endnu flere penge
Sponsorcar - tjen flere penge
Dansk tjen penge-program

søndag, november 05, 2006

Tjen penge på at spille Counterstrike og Battlefield

Gamelio.com gør det simpelt at satse penge på de kampe, som man selv udkæmper i Counterstrike og Battlefield.

Det er ingen nyhed, at man kan tjene penge på at spille computerspil. Men de store gevinster er ofte forbehold professionelle klaner. Men nu kan alle tjene lidt på at spille.

Hvis man ønsker at tjene penge denne vej opretter man en konto hos Gamelio.com og efterfølgende indsætter nogle penge på kontoen. Når dette er gjort vælger man hvor meget man ville sætte på spil for hvert drab eller frag, som det kaldes i spil verden.

Gamelio.com tilbyder i øjeblikket at der kæmpes i spil som Counterstrike og Quake. Snart tilføjes Battlefield 2.

Læs mere her: Nu kan unge spille computerspil om penge


lørdag, november 04, 2006

Presse Google's AdSense til det yderste

Adsense er blevet rigtigt populært og rigtig mange tilføjer Adsense til deres hjemmeside i håb om at tjene penge.

Bizkitt.dk har virkeligt forstået at sætte systemet i det og man ser dem tit dukke op som almindelige hits i søgemaskiner. De har taget en masse danske ord og lavet dem om til links og sorteret dem. Det eneste du faktisk finder på siden er annoncer fra google.

Efter min mening er det at gå overstregen for at tjene penge - men hvem ved det kan være at ejeren tjener en masse. Jeg håber nu at folk er kloge nok til at skele imellem almindelige links og Adsense reklamer.