mandag, oktober 30, 2006

Hold dig væk fra.

Jeg vil skrive omkring nogle ting du bør hold dig langt væk fra vis du har dine penge kært. Der vil over den løbende tid komme informationer omkring ting du bør hold dig langt væk fra, da det kan blive en dyr fornøjelse.

Køb på kredit.
Lad dig aldrig frist af hurtige lån hvor du ikke skal sikkerhed for at låne pengene. Det er utroligt let at blive fristet af sådan et tilbud hvis man mangler penge, men problemet er at kreditorerne tager let 20 - 30 % i kredit omkostninger. Hvis det virkelig er nødvendigt at låne penge til et forbrugslån så snak med din bank, der kan du låne penge til en langt lavere rente og de er oftest villige til at låne en penge. Men det allerbedste er at sparre op og købe tingene kontakt så du ikke skal betale af på et lån.

Yderligere hvis du taget et af de hurtige lån ender du helt sikket med at betale for varen flere gange pga. de høje omkostninger ved den slags forbrugslån.

Mangler du en mus eller bare interesseret for computere så se her:
Få et nummer af Komputer for alle OG en trådløs mus for kun 19,50 kr.!

søndag, oktober 29, 2006

Internettets Skjulte Skatte

Internettets Skjulte Skatte er en nystartet tjen penge side, som ved første øjekast lover dig en masse let tjente penge uden at skulle risikere noget. Alt i alt lyder det også rigtigt godt, men så stopper det gode også da man bliver tilbudt at købe adgang til de rigtige gode fiduser for 600kr. Dette for en til at tænke lidt når siden lover en at man ikke skal satse noget... Ved at undersøge lidt omkring siden ejer kommer man frem til stand up-komikeren Henrik Bruun som er kendt for diverse internetbaserede svindelnumre.

Derfor vil jeg råde alle til at holde sig lagt væk fra denne side og gem de evt. penge du ønsker på at bruge på at tjene penge online til et andet bedre projekt.

Se også:
321spil.dk - Lidt for sjov

lørdag, oktober 28, 2006

Tjen penge på din blog 3

Google har lanceret webmaster tools som du kan bruge med stor fordel i at sikre at google indeksere alle din indlæg på din blog rigtigt. Yderlige er du sikker på at din blog overhovedet bliver indekseret af google.

Når du skal tilmelde din blog har du den store fordel at du kan bruge dit sitefeed som blogger.com har. For den side du tilmelder er bare stien til dit sitefeed f.eks. http://tjenpengeonline.blogspot.com/atom.xml altså dins blogs url + ”/atom.xml”.

Hvis du ikke bruge blogger til din blog og de ikke tilbyder et sidefeed skal du ikke fortvivle for du kan få oprettet et gratis hos http://www.feedburner.com og så tilmelde det.

Du kan selvfølge også bruge webmaster tools til din hjemmeside, men så skal du selv oprette et sitemap og tilmelde det. Men det skulle der heller ikke være det store problem med at gøre da der er masser af information på webmaster tools.


fredag, oktober 27, 2006

Gratis ting

På nette findes der mange sider hvor du kan finde en masse gratis ting. Så hvorfor betale for tingene når du kan finde dem gratis på nette. Nu tænker du nok hvorfor giver firmaer der produkter væk gratis - det siger sig selv reklame. Du har mulighed for at få vareprøver, kogebøger, musik og meget mere.

Jeg vil her komme med et par links til sider hvor du kan finde gratis ting.

0kr.dk
0kr.dk er en rigtigt god side med mange gratis ting. Brugerne af siden har mulighed for at give tingene karakter og skrive kommentarer, hvilket er med til at se om det er godt eller skidt. På siden findes der også et velbesøgt forum. På siden har du mulighed for at henvise venner, tippe om gratis ting og bruge siden som startside. De optjente point bliver omsat til lodder i månedlige lodtrækninger. Tag et kig forbi 0kr.dk og se om det er noget for dig.

Gratis.dk
Gratis.dk er meget stor side med masser af gratis ting. Her har du også mulighed for at give kareter og skrive kommentar til de forskellige ting, hvilket giver en god kvalitetskontrol. Tag også et smut forbi Gratis.dk, det kan jo være du finder noget spændende.


torsdag, oktober 26, 2006

Sunrisepaidemails klar til udbetaling igen

Hos Sunrisepaidemails.com går det stadigvæk rigtigt hurtigt med at tjene penge, har lige rundet de 9½ $. Det vil sige at jeg kan få en udbetaling igen :-) Jeg tror dog lige jeg venter til jeg har tjent lidt mere før jeg vil have penge udbetalt.

Sunrisepaidemails.com kører stadigvæk med "Personal PTC Pages" som virkeligt er en måde at tjene penge hurtigt og let.

Læs også:
Sunrisepaidemails tjen mange penge
Sunrisepaidemails betaler igen til tiden


mandag, oktober 23, 2006

Sparre tip 3

Forsikringer

På ens forsikringer kan der være rigtige mange penge at sparre. I sær hvis du er villig til at samle alle dine forsikring og evt. bankkontoer et sted.

forsikringsluppen.dk kan man få hjælp til at finde den billigste forsikring. Der kan ikke siges noget generelt omkring hvor meget du kan sparre, da det er meget individuelt, men det er absolut et forsøg værd at undersøge. Jeg har selv været i gang og har fundet ud af at jeg kan ca. sparre 2000 kr. om året på bilforsikring og en lavere selvrisiko. Så det er meget godt.

Når du har undersøgt via forsikringsluppen.dk bør du ringe til de billigste og då dem til at sende et tilbud men betingelse så kan du sammenligne dem og finde den bedste for dig. Det kan jo være at den billigste har den højeste selvrisiko og så er det jo ikke den bedste løsning.

Husk også at undersøge om du skal købe tillægsforsikring for at få rabatten eller for at få samme dækning som du har på nuværende tidspunkt.

Læs også:
Sparre tip 2 - Spar penge på telefonregningen


lørdag, oktober 21, 2006

Skaf mere trafik

Når man begynder på at tjene penge på ens hjemmeside eller blog skal der skaffes besøgende til ens side for at man tjener penge. Der er mange forskellige metoder til dette, jeg vil komme med et par eksempler her på hvorledes du kan få flere besøgende til din side.

Bannerbytte
Elitebanner.dk tilbyder gratis markedsføring og besøgende til dine hjemmesider. Dette foregår ved at bytte bannere med Elitebanner.dk i forholdet 3:2. Du kan bytte 10 forskellige bannertyper! Når du opretter dig som bruger modtager du 120000 gratis credits, det svarer til 5000 gratis bannervisninger!

Mailinglist
Mailinglist.dk tilbyder alle webmastere en af danmarks mest avanceret mailinglister HELT gratis. Nu har du muligheden for at lave og udsende et godt nyhedesbrev til alle dine læsere.


fredag, oktober 20, 2006

Tjen penge på din burger fup

I går skrev jeg et indlæg omkring at det var muligt at få 10 $ af McDonald’s ved bare at skrive et indlæg på din blog omkring den burger du havde spist. Dette må jeg desværre meddele at dette var et fup, derfor har jeg også valgt at slette det indlæg og poste dette i stedet for.

Læs mere her: McDonalds: Vi kender ikke noget til kampagnen


onsdag, oktober 18, 2006

Er det muligt at tjene penge på poker

Jeg har forsøgt mig ved at tjene penge ved at spille poker online, selvom jeg var utroligt skeptis inden jeg begyndt. Men efter at jeg har spillet lidt over en måned må jeg erkende at der er rigtige gode muligheder for at tjene penge online ved at spille poker.

PokerLoco er et relativ nyt pokerroom med svenske ejere, men selvom de er relative nye har de rigtige mange spiller da de har nogle rigtig attraktiv bonuser (500%-1000%).

PokerLoco´s poker-klient har den kæmpe fordel at man ikke behøver at downloade klienten, for at spille. Downloader man den, har man dog flere nyttige funktioner til rådighed, men det er ikke nødvendigt. Dette er helt klart en kæmpe fordel få så behøves du ikke kun at spille fra en computer hvor du skal installere programmet.

PokerLoco har en stor bonus til nye spillere. Du kan vælge imellem flere forskellige bonusordninger, der alle er imellem 500 % - 1000 %

Hvis du er ny til at spille poker online så findes der masser af sider på nettet der kan hjælpe dig i gang med regler, guide osv. Men jeg vil nu benytte ovenstående tilbud hvis du vil i gang da du får en kæmpe bonus til at starte med, så du nødvendigvis i starten ikke taber dine egne penge.

Se også:
Masser af gratis ting, konkurrencer og spil! Klik her!



tirsdag, oktober 17, 2006

Sunrisepaidemails tjen mange penge

Hos Sunrisepaidemails.com går det super stærkt med at tjene penge. Jeg har allerede tjent 5$ og har fået udbetalt over 20$.

"Personal PTC Pages" på Sunrisepaidemails.com er blevet en super succes og der er over 30 sider hvor du tjener på at klikke på links. Det er stadigvæk herigennem jeg har tjent de flest penge. Så hvis du har mod på at tjene lidt hurtige penge så syntes jeg du skal skynde dig at tilmelde dig og tjene penge.

Læs også:
Sunrisepaidemails betaler igen til tiden
Sunrisepaidemails udvider deres tjen penge program
Gode råd før du begynder på at tjene penge


mandag, oktober 16, 2006

Sparre tip 2

Spar penge på telefonregningen

Jeg har fundet et par metoder der kan få din telefonregning og set over det længere løb kan det blive til mage penge du kan sparre. Jeg kan sige at jeg har ca. sparret 500 kr. over 4 mdr. ved at følge disse tips.

Ring billigere til mobiltelefoner
Hvis du tit ringer til mobiltelefoner fra din fastnettelefon kan du sparre en masse penge ved at bruge din mobiltelefon i stedet for når du ringer til mobiltelefoner.

Ring når det er billigst
Langt de fleste teleselskaber sætter priserne ned om aftenen og i weekenderne. Hvis din samtale ikke er vigtigt så vent med at ringe til det er billigere at ringe. Det er muligt at sparre op til 50 % af minutsprisen.

Den sidste mulighed er at kigge på IP-telefoni, hvis du har en bredbåndsforbindelse. Der skulle være rigtigt mange penge at sparre her, ifølge Penge&Privatøkonomi er det muligt for en alm. husstand at sparre op til 2-3000 kr eller 2/3 af ens telefonregning. Læs mere på dr.dk/forbrug.

Læs også:
Sparre tip 1 - Vandspare tip


søndag, oktober 15, 2006

Sælg billeder kom videre

Nu har jeg selv været i gang med at sælge billeder og var gået lidt i stå pga. mange forskellige ting (manglende tid og lyst). Men nu hvor jeg efter en pause er jeg klar igen. Jeg har været ude og tage en del billeder som skal gennemgås og uploades til de forskellige steder og forhåbentligt sælge nogle flere billeder.

Hvis du selv oplever at gå i stå med at sælge billeder eller tage billeder kan et godt råd være at lade det ligge i et stykke tid. Når der er gået lidt tid så tage et par ture i naturen med dit kamera og skyd nogle billeder. Dette hjælp mig i gang igen. En anden måde til at komme lidt videre hvis du er ved at gå i stå er at læse her: Foto Tips og måske få noget inspiration til at tage billeder eller blive en bedre fotograf.

Læs også:
Sælg billeder - nyt sted
Solgt et billede mere
Billedsalg status


lørdag, oktober 14, 2006

Tjen penge på din blog 2

Hvis du har fulgt med i min serie omkring at tjene penge på din blog, har jeg skrevet omkring hvor du kan få reklamer samt hvor du bør tilmelde din blog.

Men det er også at vigtigt at følge et par enkelte SOE (Search Engine Optimization) for at sikre at din blog kommer så højt som muligt. Dette er med til at du får flere besøgende og derved tjene flere penge.

SOE tip

  • Overskriften på dine artikler
    Brug overskrifter som fanger og hurtigt kan forstås. Undgå kryptiske og intetsigende formuleringer.
  • Sidetitlen
    Sidetitlen er den alleer vigtigste parameter at få den rette til således den passer til de enkelte undersider. Titlen bør også indeholde mindste et eller flere nøgleord for siden.
  • RSS Feeds
    Sørg for at have et RSS feed som læserne kan abonnere på. Samtidig scanner søgemaskiner også RSS feeds.
  • Link internt
    Skriver du om et emne som du tidligere har skrevet om eller et emne som har relevans for et tidligere emne så søg for at linke til den tidligere post men en relevant titel.
Læs også:
Tjene penge på din blog 1
Er det muligt at tjene penge på at blogge


onsdag, oktober 11, 2006

Sponsorcar - tjen endnu flere penge

Bilbasen har valgt at bruge sponsorcar til at reklamere og det kan måske blive dig der tjener 1000 kr. i måneden de næste 3 måneder ved at køre med en streamer fra bilbasen.

Du har også mulighed for at tjene 200 kr. ved at komme med dit tip. Alt fra rejsetips til sparetips ALT er velkomment. Så længe dit tip er velbeskrevet. Du har også mulighed for at læse de andre bruges tips på sponsorcar.

Hvis du ikke er medlem så skynd dig at oprette dig som bruger hos sponsorcar.

Læs også:
Sponsorcar - tjen flere penge
Dansk tjen penge-program

tirsdag, oktober 10, 2006

Tjen penge på dusører

Nu har du muligheden for at lege privatdediktiv og samtidig tjene penge. Så hvis du har et lille dediktiv gemt i maven eller bare har lyst til at forsøge dig som privatdediktiv, så besøg Crimecode. På Crimecode kan folk efterlyse stjålne og forsvundne ting og udlove dusører. Så hvis du er god eller heldig kan du tjene penge på dusører på Crimecode.


mandag, oktober 09, 2006

Sunrisepaidemails betaler igen til tiden

Så har jeg lige modtaget en betaling fra Sunrisepaidemails.com på 14$ som jeg forespurgte på i går aftes. Det var ikke så dårligt set i forhold til arbejde jeg har brugt på at tjene pengene. Sunrisepaidemails.com har stadigvæk "Personal PTC Pages" hvor alle bruger kan få deres egen side med links, som andre kan klikke på og tjene penge. Det er herigennem jeg har tjent de flest penge.

Læs også:
Sunrisepaidemails udvider deres tjen penge program
Skaf referrals


søndag, oktober 08, 2006

Tjene penge på din blog 1

Steder hvor din blog bør være tilmeldt

Når du har fået begyndt din blog og fået tilføjet nogle reklamer, gælder det om at få tiltrukket nogle læsere. Der er mange måder at reklamere for din blog. Men efter min mening er der nogle steder du bør tilmelde din blog for at få den kendt.

Blogbot.dk er en hjemmeside der samler feeds fra mange danske blogs, som dagligt læses af mange.

Overskrift.dk er en hjemmeside lignende den ovenstående men Overskrift.dk er ikke kun for blogs men også hjemmesider.

DMOZ.org eller Open Directory Project - er en hjemmeside som google bruger til at indeksere hjemmesider. Så godt at være tilmeldt her hvis man ønsker hurtigt optagelse i google.

http://www.nope.dk/ er en statistik hjemmeside, hvor du kan få en tæller på din blog. Men den kan samtidig genere en god mængde trafik.

http://www.chart.dk/ er en hjemmeside lignende den ovenstående. Vil nok mene at chart kan genere mere trafik en nope.dk.

lørdag, oktober 07, 2006

Tjen penge som forsøgsperson

Tjen penge på at være forsøgsperson.

Du har mulighed for at tjene en del penge som forsøgsperson. De videnskabelige institutioner har tit brug for forsøgspersoner. Det er meget forskelligt hvad de lige skal bruge. Men forsøgene kan være kostforsøg, kondiforsøg og mange andre forsøg. For at få mere information kan du læse her forsoegsperson.dk.


fredag, oktober 06, 2006

Er det muligt at tjene penge på at blogge

Alle kan tjene penge på at blogge. Det er ikke så svært som det måske kan lyde.

Hvis du ønsker at tjene penge på at blogge, skal du som det første overveje hvilke(t) emne du ønsker at skrive omkring, det kan være en fordel at finde en niche som der ikke findes meget information omkring i forvejen.

Når du har fundet det du vil skrive om er det bare at oprette en blog. Det kan du gøre gratis hos www.blogger.com i første omgang. Når du har oprettet din blog er det bare med at komme i gang med at skrive samt promovere din blog. Når du har fået lidt indhold på din blog kan du begynde at tjene penge. Dette kan du gøre hos Adsense, Partner-ads og TradeDoubler.

I den løbende til vil der komme flere informationer omkring at tjene penge på at blogge.

Relaterede indlæg:
Tjen penge på din hjemmeside
TradeDoubler
Ny blog adsense tilføjet


tirsdag, oktober 03, 2006

Sponsorcar - tjen flere penge

sponsorcar kommer der hele tiden flere leads du kan klikke på og tjene penge med. Der er allerede over 25 kr. ved bare at klikke. Ved at tilmelde dig deres tilbud er der over 350 kr. du kan tjene.

Nu har du også muligheden for at få 300 kr. kontant hvis ud bor i et af de følgende områder 6040, 6622, 6623, 6650, 6670, 6682, 6752, 6753, 7183, 7184, 7190, 7200, 7250 og 7323 ved at køre med en streamer i en måned. Samt du kan tjene 25 kr. pr. person, som ikke er medlem i forvejen.

Du kan også læse yderligere informationer omkring sponsorcar her: Dansk tjen penge-program


mandag, oktober 02, 2006

Adsense tip

I gennem den tid jeg har arbejdet med adsense har jeg fundet ud af at det er ikke lige meget hvor på siden du placere dine reklamere for at få folk til at klikke på dem. Samtidig betyder farver valgt til dine adsense boks også meget for at du kan tjene penge igennem adsense.

Derfor vil jeg råde dig til at prøve dig frem med farve valgt at dine adsense boks. Du kan eventuelt oprette kanaler til de forskellige farver du vælger at afprøve for bedre at kunne følge med i hvilket farvevalg der passer bedst til din side.

Et andet godt råd er at du afprøver forskellige placeringer på din side og samtid opretter kanaler til at følge med i hvilke steder der er bedste for din side at placere dine adsense boks.