onsdag, august 30, 2006

Dansk tjen penge-program

Sponsorcar var oprindeligt et firma hvor man kunne tjene penge på at have reklamer på sin bil. Det kan man stadig, men de har udvidet indtjeningsmulighederne så man nu også kan tjene penge på at klikke på reklamelinks, benytte tilbud, henvise venner osv. Man tjener typisk mellem 50 øre og 1 kr. for pr. link man klikker på. Ved tilbudene tjener man 2-50 kr. ved at benytte de aktuelle tilbud på siden. De optjente penge kan bruges i Sponsorcars shoppen, eller man kan få dem udbetalt.

Derudover er det muligt at tjene 25 kr. pr. ven man henviser. Desuden er der hver uge 250 kr. til det medlem der har henvist flest venner. For hver ven man henviser får man et lod til en lodtrækning på 5000 kr. i slutningen af 2006.

Hvis du opretter dig som bruger får du samtidig mulighed for at få

- 2 gratis DVD film via LoveFilm streamerkampagnen
- 300 kr's GRATIS mobiltaletid,
- gratis biografbilletter via M1-streamerkampagnen.

Alt i alt er konceptet med at kikke på link helt nyt hos Sponsorcar, men jeg tror at det bliver en stor succes. Sponsorcar har allerede mange år på bagen så firmaet er til at stole på. De reklamerer også med at når de får 100.000 medlemmer har de letter ved at skaffe gode tilbud og rabatter.

For at tilmelde sig behøves man ikke have en bil, så du kan roligt tilmelde dig! Du kan tilmelde dig her: Sponsorcar


lørdag, august 26, 2006

Billedsalg status

Hos canstockphoto.com har jeg fået optaget 4 af mine billeder. Det var ikke helt så mange som jeg gerne ville have optaget.

Jeg kan se at det er meget forskelligt hvad de forskellige sider til at sælge billeder på lægger vægt på. Men jeg forsøger altid at kun uploade billeder som jeg selv mener lever op til deres krav. Det er nu ikke altid let at leve op til dem, men jeg skal jo også lære at blive bedre til at tage billeder, således at jeg får flere optaget.

Jeg har igennem det sidste stykke tid taget en masse billeder og er snart klar til at uploade dem. Så det bliver spændende at se hvor mange af dem jeg får optaget. Hvis du selv er i gang men at sælge billeder er du velkommen til at smide en kommentar omkring hvorledes det går dig.

På de forskellige sider kan jeg se at fremvisningerne af mine billeder stiger stille og roligt. Det er jo kun godt at der er nogle der ser dem. Det kan jo være de bliver fristet :-)

Du kan også læse Mit første solgte billede og Sæt billeder til salg fortsat


torsdag, august 24, 2006

Bliv betalt for at modtage gratis ting

Denne side jeg nu vil introducere dig for, giver dig penge for at tilmelde dig tilbud. Det kan både være gratis tilbud eller en rabat du får. Du kan også se på det sådan at du modtager penge for at modtage noget eller du kan købe nogle ting billiger ved at gøre det igennem denne side. Jeg syntes selv det er en rigtig god service. Det er hos treasuretrooper.com du skal oprette dig som bruger treasuretrooper.com.

Efter du er oprettet hos treasuretrooper.com, kan du logger dig ind på siden. Herinde skal du klikker på ”Cash Offers”. Herinde ser du en liste over alle de ting du kan tilmelde dig til og hvor meget det giver. Når du vil tilmelde dig klikker du på linket og følger vejledningen. Tilbudene varierer i værdi fra 0,4 $ til over 50$. Så hvis du tilmelder dig en masse så skulle du hurtigt tjene 35 $ eller mere. Når du har gennemført tilmeldingen klikker du ”done” og så venter din tilmelding godkendelse. Når den er godkendt har du tjent pengene. Det tager normalt 1 – 10 dage at få godkendt en tilmelding. Når du har tjent 20$ eller mere kan du få dem udbetalt. Der udbetales den 15 hver måned og de bliver sendt med check.

Jeg har selv fået udbetalt lige knap 35 $ på under 1½ måned. Dertil skal det siges, at det ikke tager særlig lang tid at tilmelde sig til tilbudene.

tirsdag, august 22, 2006

Betalt igen

Det går meget godt efter min egen mening med at tjene penge online. Jeg har lige modtaget 7,5 $ fra sunrisepaidemails.com og 2 $ fra gg-ads.com.

Gg-ads.com er et PTR program lige som de andre PTR programmer jeg har omtalt på denne side. Hvor du tjener penge ved at læse mails og klikke på reklamer.

Hvis du er ny inden for tjen penge online området og ønsker at komme i gang vil jeg råde dig til at læse indlægget Gode råd før du begynder på at tjene penge samt følge med på denne blog da jeg løbende kommer med tips og tricks til at tjene penge online.

mandag, august 21, 2006

Tjene flere penge med adsense

Jeg vil prøve at komme med nogle tips, som kan hjælpe dig til at tjene flere penge med Adsense.


  1. Adsense laver ikke penge til dig, det gør trafik til din side derimod.
  2. Skriv i forums omhandlende din niche og tilføj din side i din signatur.
  3. Brug brede reklame formater. De fleste besøgende har en tendens til at klikke på dem.
  4. Læs AdSense Program Policies og Terms and Conditions. Læs dem igen så du overholder dem.
  5. Klik ikke på dine egne reklamer og opfordre ikke andre til at klikke på dine reklamer.
  6. Godt indhold og masser af annoncering giver mere trafik til din side.
  7. Brug google sitemap
  8. Lav søgeoptimering på dine sider.
  9. Optimer dine keywords (Søgeord)
  10. Gentag dine søgeord i dine tekster.
  11. Tilføj din side til søgemaskiner, f.eks. dmoz.org, yahoo og google
  12. Lær html
  13. Overvej brugen af adsense reklamer uden kanter.

Dette er bare nogle ting du kan overveje at bruge på dine sider, for at forbedre dine chancer for at tjene penge via Adsense.

Hvis jeg finder andre måder til at optimer din indtjening via Adsense, kommer dette også på denne blog.

lørdag, august 19, 2006

Mit første solgte billede

For et par dage siden fik jeg solgt mit første billede, hvilket jeg er utrolig glad for, da det skete så hurtigt. Nu er det bare med til at give mig endnu mere blod på tanden, for at få taget nogle gode billeder, jeg kan sælge. Jeg fik solgt et billede hos fotolia.com. Jeg kan utroligt godt lide fotolia.com især fordi jeg har fået flest billeder optaget der og samtidig er deres hjemmesider utroligt let at finde rundt på.

Det billede jeg fik solgt, var en simpel skål af træ, som min morfar har lavet til mig. Det er utroligt at var et billede af sådan en simpel ting, der skulle være mit første solgte billede. Men så kan man jo bare tage dette til lære at billederne af simple ting også kan sælges.

Jeg vil lige fortælle omkring bigstockphoto.com som ligeledes er et sted, hvor du kan sætte dine billeder til salg. Det er gratis at tilmelde dig og utroligt let at komme i gang. Hvis du sætter dine billeder til salg forskellige steder er der også større chance for at få solgt nogle af dine billeder, da der er flere potentielle købere, der ser dine billeder.


Stock Photos, Royalty Free Stock Photography, Photo Search



Hvis du er ny til at sælge billeder kan du læse her Sælg billeder opstart

Min blog blev låst

Jeg har ikke haft mulighed for at skrive de sidste par dage, da min blog var blevet anmeldt som en spam blog. Læs mere her Spam blog. Nu er den heldigvis blevet låst op igen, således jeg kan komme i gang med at skrive igen. I morgen skulle der gerne komme nogle flere tips til at tjene penge online.

søndag, august 13, 2006

Opsummering

Som sagt fik jeg i sidste søndag send 6 nye billeder til fotolia.com. Nu har jeg lige modtaget besked om at jeg kun fik 3 optaget. Men var sådan set også lidt usikker på om 2 af billeder var gode nok til at blive optaget. Så alt i alt er det efter min mening meget godt. Jeg mangler stadigvæk svar fra canstockphoto.com om de godtager nogle af mine billeder til salg.

Jeg har også modtaget lidt betalinger fra nogle af de PTR programmer jeg er med i. Jeg har ca. modtaget 15 $ fra frenchfriesptr.com, adpaid.com og donkeymails.com. Donkeymails.com har jeg ikke nævnet på denne blog før. Det er et PTR program lige som de 2 andre som er blevet nævnt tidligere. Du kan læse mere omkring PTR her: Sælg billeder opstart og PTR hvad for noget?

Den næste tid vil jeg forsøge at komme med en masse informationer omkring adsense og tips der til.

fredag, august 11, 2006

Tjen penge gratis ved at reklamere

Det eneste du skal gøre er at reklamere for forskellige sider, ved at tilføje deres link på forskellige søgemaskiner eller på sin hjemmeside, eller hvordan man ellers kan tænke sig. Det er helt op til en selv hvor meget arbejde du vil gøre for at reklamere. Men jo mere du reklamerer jo større chance for at sælge noget.

Det første du skal gøre er at oprette dig hos Paydotcom. Når du har oprettet dig her, kan du søge mellem alle de firmaer, der betaler dig for at reklamere for dem. De fleste firmaerne giver dig 50 - 70 % af salget, så det kan hurtigt blive til en del. Det er også dette firma der tager sig af alle de penge du tjener.

Når du har logget ind på Paydotcom vælger du i menuen "promote products" og derefter "view marketplace", derefter vælger du kategori du gerne vil finde produkter at reklamere for. Nu se du en liste af firmaer indenfor den kategori du valgte. Her kan du også se hvor mange % af slaget du får, se salgspris samt vælge hvordan du vil modtage dine penge. Når du har bestemt dig for hvilket firma du vil reklamere for trykker du på "promote" og du vil se et link som du skal bruge til at reklamere med.

Nu skal du til at reklamere og der er mange forskellige måder, nogle mere effektive end andre. Du kan gøre det helt gratis ved at oprette dig som bruger på Trafficswarm. Dette er en side hvor du gratis kan tilføje 10 links til søgemaskine. Før du kan tilføje en url/link skal du optjene 50 credits (tager ca. 5 – 10 min). Dette gøres ved at logge ind og derefter vælge ”Surf for credits”. Herefter åbner et nyt vindue, hvor du klikker på et link venter 20 sek og klikker på det næste til du har 50 credits. Derefter er det bare i gang med at tilføje link.

Et andet godt sted at reklamere er hitsafari. På denne side kan du også tilmelde 10 url/links gratis. Når du har oprette en bruger og logget ind klikker du på ”Start Earning Credits”. Herefter åbnes et nyt vindue, hvori du kan tjene credits til at få vist dine sider. Du skal bare klikke på det rigtige billede. Meget simpelt og let. For at tilføje links klipper du på ”Manage urls” i venstre side. Herefter er det bare at tilføje de links du vil.

Der findes også starblaster. Her kan du tilmelde mange sider gratis, men tager ikke alle urls så prøv dig frem. Når du er logget ind skal du vælge ”Quick stuff” for at se sider for at få credits til at få vist dine sider. Her kan du hurtigt optjene nogle credits så dine sider bliver vist. Du kan også vinde credits ved at oprette lotto kupon. Du kan oprette 10 gratis om dagen og har mulighed for at vinde en masse gratis credits til at få vist dine sider.

Du kan få penge udbetalt til PayPal og de udbetaler til din bankkonto.

torsdag, august 10, 2006

Sæt billeder til salg fortsat

Jeg har fundet et andet godt sted at slæge sine billeder. Det er hos canstockphoto.com. Det der kræves her for at blive godkendt er at du upload 1 til 3 billeder, som de vil gennemgå for at se om de lever op til deres standard. Hvis de gør det bliver du godkendt eller bliver din ansøgning afvist. Skulle din ansøgning blive afvist er der ikke andet for, end at tage nogle nye billeder og forsøge igen.

Jeg brugte 3 billeder som jeg havde fået godtaget hos fotolia.com. Efter jeg havde upload dem gik der ca. 14 dage og så var jeg blevet godkendt.

Jeg har uploadet 9 billeder, som du kan om dagen og afventer om de bliver godkendt til salg.

Er du ny til sælg billeder begrebet vil jeg råde dig til at læse her Sælg billeder opstart.

tirsdag, august 08, 2006

Ny blog adsense tilføjet

SÅ fik jeg oprette en ny blog omhandlende Foto tips. På den blog vil jeg løbende komme med tips omkring digitale fotografering og digitalt billedredigering. SÅ tag og besøg min blog Foto tips. Hvis du er interneret i at sælge din billeder online og tjene penge vil jeg råde dig til at følge med på min Foto tips blog, så du kan blive bedre til at tage billeder og redigere dem.

Hovedgrunden til at jeg oprettede Foto tips bloggen er at jeg kunne få tilføjet Adsense til den således jeg kan komme med mine erfaringer og råd omkring brugen af Adsense til at tjene penge.

Hvis du har en blog eller en hjemmeside hvorpå du ikke allerede har tilføjet Adsense vil jeg opfordre dig til at oprette dig hos Adsense for at tilføje det til din side, så du kan tjene penge derigennem. Jeg vil løbende komme med informationer omkring Adsense og hvorledes du kan tjene penge derigennem.

søndag, august 06, 2006

Sæt flere billeder tilsalg

SÅ fik jeg lige upload 6 nye billeder til fotolia.com. Nu er der ikke andet at gøre at vente et par dage for at se om de godtager mine billeder. Billederne var fra min ferie samt nogle billeder fra i vinters og foråret. Håber de bliver optaget, da jeg selv syntes de er rigtige gode :-)

Jeg havde igen denne gang lidt svært ved at finde nogle gode nøgleord til mine billeder. Det er ikke altid det lettes. Hvis du finder en god måde til at komme på nøgleord til billederne, der skal uploades, så skrive gerne en kommentar hvorledes du kommer på nøgleord.

Mens jeg venter skal jeg have skudt nogle flere billeder, få startet en ny bolg, hvorpå jeg kan test adSense samt skrive videre på denne bolg. Hvis du selv venter på at få godkendt billeder, så kan du enten læse videre på denne blog eller komme i gang med at tage nogle flere billeder.

Hvis du ikke selv er kommet i gang med at sælge billeder så læs her for at komme i gang. Sælg billeder opstart


101 foto tips

fredag, august 04, 2006

Sælg billeder fortsat

Har du ikke læst mit indlæg omkring Sælg billeder opstart vil jeg råde dig til at læse dette ind før du læser dette.

For 2 uger siden har jeg oprette mig hos fotolia.com for at forsøge at sælge nogle af min digitale billeder. Indtil videre har jeg fået optaget 4 billeder. Det er ikke så mange men jeg har også kun nået at upload 5 billeder, da det tager et stykke tid at finde nogle gode nøgleord til de enkelte billeder. Men alt i alt syntes jeg selv det er meget godt.

Jeg har desværre ikke været heldig at få solgt nogle af dem endnu, men jeg tror på at det nok skal komme. Jeg forventer at jeg snarest kan få uploadet nogle flere billeder, så jeg har større chance for at få solgt nogle billeder og lave lidt penge hos fotolia.com.

For at komme i gang med at sælge dine billeder skal du oprette dig som bruger hos fotolia.com. Efter du har gjort dette, vil du modtage en bekræftelse mail, hvori du skal klikke på et link for at aktivere din konto. Når dette er gjort mangler du bare at tage en test på siden omkring hvilke billeder og hvilken kvalitet dine billeder skal være i. Denne test er utrolig let at tage eller findes der hjælp til hvert spørgsmål.

Efter du har gennemført test er det bare at komme i gang med at uploade dine billeder og håbe på de bliver optaget. Hvis de ikke skulle blive optaget er de gode til at skrive hvilket man skal rette ved billedet. Her kan du få hjælp til at finde på flere nøgleord link.

Håber du kommer i gang med at sælge nogle billeder og samtid bliver en bedre fotograf. Held og lykke.

Nedenfor kan du se nogle af mine billeder.



onsdag, august 02, 2006

Sælg billeder opstart

I den kommende til vil jeg fortælle omkring hvorledes du kan tjene penge på dine billeder. Du vil blive introduceret for forskellige steder hvor du kan sætte dine billeder til salg og derved tjen penge hver gang en køber et af dine billeder.

For at kunne sælge dine billeder skal de være i digital form, men det er i orden at scanne et billede ind, så længe kvaliteten er i orden og du selv har taget billedet. Hvis du forsøger på at snyde, vil din profil blive slette med det samme og du vil miste de optjene penge. Så lad være med det.

Jeg vil råde dig til at finde de bedste af dine billeder frem og begynde at tænke over hvilke nøgleord, du vil knytte til billedet. Du kan ca. regne med at der skal findes 10 nøgleord til hvert billede, men flere nøgleord hjælper med til at dine billeder bliver vist overfor potentielle købere.

Hvis du ikke har nogle gode billeder liggende, er det bare at komme i gang med at tage en masse.

Jeg syntes dette er en kanon måde at tjene penge på, da jeg både bliver bedre til at tage billeder og tjener penge :-)

For at komme videre med at sælge billeder, så læs Sælg billeder fortsat


Guide til bedre billeder

tirsdag, august 01, 2006

Skaf referrals

Som lovet for et par dage siden, kommer der her en beskrivelse af hvorledes du kan bruge nogle af de optjene penge til at skaffe nye medlemmer.

På de fleste PTR sider har du mulighed for at bruge de optjente penge på at reklamere. Dette kan du gøre med fordel for at skaffe nye medlemmer. På frenchfriesptr.com kan f.eks. reklamere for adpaid.com og omvendt.

Der er findes flere forskellige måder hvorpå du kan reklamere for de andre PTR programmer eller andre sider. Der findes banner fremvisning, klik i mail, betaling for at tilmelde osv.

Hvis du vælger banner fremvisning skal du på referrals siden, for det program du vil reklamere for, kopiere den stump kode, de skriver du skal bruge til banner fremvisning. Vælger du derimod klik i mails, skal du skrive en reklame tekst og indtaste dit refferal link. Dit refferal link findes oftest også på referrals siden.

Det er forskelligt hvilken metode, der er bedst at bruge. Jeg kan fortælle at jeg har haft størst succes med banner fremvisninger, men det kan være at du har større succes med en af de andre metoder. Hvis du ikke er så god til at skrive en reklame tekst, vil jeg foreslå at du bruger banner fremvisning til at begynde med.

Hvis du ikke har tjent penge nok til at reklamere for, kan du investere lidt penge i at reklamere for dine PTR programmer. Det er helt op til dig selv, men reklame for dine PTR programmer kan hurtigt give flere medlemmer under dig og dermed være med til at forøge din fortjeneste.

Til sidst vil jeg lige fortælle om et andet PTR program. Det hedder sunrisepaidemails.com og har du de samme muligheder for at tjene penge som i den andre programmer, jeg har beskrevet på denne side. Sunrisepaidemails.com har nogle rigtige gode månedlige konkurrencer, jeg har vundet 2 gange (Penge og banner fremvisning). Så alt i alt en rigtig god side.

Sunrisepaidemails