mandag, juli 31, 2006

AdSense

Jeg havde forsøgt at tilføje adSense til denne blog for at lære mere omkring brugen af dette til at tjene penge. Men de acceptere ikke sider der tilbyder penge- eller pointbaserede tilskyndelser.

Google AdSense-teamet skrev følgende i deres mail omkring status på min adsense konto.

"
Problemer:
- Sidetype
---------------------
Yderligere detaljer:
Sidetype: På nuværende tidspunkt accepterer vi ikke websteder der tilbyder penge- eller pointbaserede tilskyndelser til brugere eller tredje-parts tilgodehavere for online aktiviteter såsom, men ikke begrænset til, at klikke på annoncer eller links, foretage søgninger, surfe websteder, læse e-mails eller udfylde spørgeskemaer.
---------------------
"

Men jeg opgiver ikke så let at undersøge mulighederne for at tjene penge online med AdSense, men jeg skal lige finde et andet sted jeg kan teste det. Derfor vender jeg snarest tilbage med yderligere informationer omkring AdSense og mulighederne for at tjene penge derigennem.



Tjene penge med Google Adsense

lørdag, juli 29, 2006

Kom videre med at tjene penge på "Læs Mails"

Hvis du har læst mit indlæg PTR hvad for noget? har du læst omkring hvorledes du kan tjene penge på at læse mail, hvis ikke vil jeg opfordre dig til at læse indlægget her før du læsere videre. Hvis du er helt ny inden for tjen penge online området vil jeg råde dig til at læse indlægget Gode råd før du begynder på at tjene penge.

Nu hvor du er lidt inde i konceptet omkring tjene penge på at læse mails og måske har oprette dig som bruger hos frenchfriesptr.com, vil jeg introducere dig, for et andet godt sted at tjene penge.

Sted jeg vil henvis dig til er adpaid.com, her kan du ligesom det foregående sted, tjene penge på at læse mails. Hos både frenchfriesptr.com og adpaid.com har du også muligheden for at tjene penge på "Paid to Signup" (Betaling for at tilmelde sig). Det går i alt sin enkelthed ud på at du skal tilmelde dig til andre PTR sider eller ligene sider og til gengæld tjener du på at gøre dette. Begge sider tilbyder også muligheden for at tjene penge ved "Paid to Click" (Modtage betaling pr. klik) som beskrivelsen siger modtager du betaling for hvert banner du klikker på.

Til sidst vil jeg lige fortælle i løbet af de kommende dage vil jeg fortæller, om hvorledes de først tjene penge med fordel, kan bruges til at reklamere for de andre steder, du tjener penge på at læse mails.

torsdag, juli 27, 2006

PTR hvad for noget?

Inden for tjen penge området vil du støde på en masse udtryk som du ikke forstår med det samme. Derfor vil jeg løbende forklare disse.

PTR står for "paid to read". Det vil sige du modtager penge for at læse mail. Der findes en masse programmer på nette hvor det er muligt at tjene penge ved at læse mails.

Jeg er selv med i et par stykker og det giver da en god ekstra skilling i måneden. Hvis der skal laves masser penge på denne måde skal der også bruges en del tid i begyndelsen.

Det tiden skal bruges på er at skaffe refearels (henvisning) altså at skaffe medlemmer. De medlemmer man skaffer får man så en procent del af deres fortjeneste. På hovedparten af siderne tjener du ikke kun på første led men også de efterfølgende led. Skaffer du 1 medlem og han skaffer yderligere 2 medlemmer får du en procent del af de 3 medlemmers fortjeneste.

Det første sted jeg vil henvise til er frenchfriesptr.com som er et PTR program på nette, som udbetaler til tiden. Her har gode muligheder for at hurtigt at tjene nogle penge samt de har en masse konkurrencer hvori det er gode muligheder for også at tjene penge. Godt fornøjelse.

onsdag, juli 26, 2006

Gode råd før du begynder på at tjene penge

Inden du kan starte med at tjene penge online er der nogle ting du børe gøre.

1. Opret en ny mail konto til at modtage mails vedrørende tjen penge. Brug aldrig din eksisterende mail adresse, da du kan risikere at modtage spam og den kan blive offentligt gjort online. Du kan bruge hotmail.com eller gmail.com som begge er gratis tjenester. Der findes også mange andre gratis alternativer.

2. Opret en konto online til at modtage penge. Her findes der mange muligheder men jeg vil foreslå at du opretter dig hos paypal.com og e-gold.com i første omgang, da disse 2 er de mest udbredte.

3. Få installeret et godt antivirus program og sørg for at det hele tiden er opdateret.

Når du har gjort disse ting er du ved at være klar til at gå i gang med at tjene penge online.


Begyndelsen

Ja så fik jeg endeligt taget mig sammen til at starte min første blog.
Jeg har valgt at denne bolg skal handle om hvordan jeg tjene en ekstra skilling på nettet. Grunden til dette er at jeg gerne vil hjælpe anden med at tjene lidt ekstra hver måned. Der vil løbende blive beskrevet forskellige metoder du kan tjene penge online, samt blive fortalt hvordan jeg selv klare mig.

Nogle af de emner jeg vil kommer omkring på denne blog er følgende

- PTR (Paid to read eller Læs email)
- Affiliate programs (Skaffe henvisninger)
- Google AdSense
- Tjene penge ved at sparre penge
- Sælg billeder

Hvis jeg finder andre muligheder i min søgning vil de også blive beskrevet.

Jeg håber denne blog vil give dig mod på at tjene ekstra penge online.